Tarptautinis skonio ir kokybės institutas (ITI) už išskirtinį skonį kasmet apdovanoja „Möller’s“ produktus. Naujausias „Möller‘s“ produktų įvertinimas – 2021 m. gauti Tarptautinio skonio ir kokybės instituto Briuselyje (ITI) apdovanojimai „Möller‘s“ skystiems žuvų taukams.
Kaip ir anksteniais metais, 2021 ITI – tarptautinis skonio apdovanojimas – suteiktas šiems „Möller’s“ produktams:
Tarptautinis skonio ir kokybės apdovanojimas yra unikalus pripažinimas, kurį suteikia ITI – Tarptautinis skonio institutas – nepriklausoma organizacija, vienijanti geriausius virtuvės šefus ir someljė, kurio komisiją sudaro septyniolikos tautybių 135 „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintų restoranų vyriausieji šefai ir someljė, bei prestižinių kulinarinių institucijų nariai (“The Maîtres Cuisiniers”, “Académie Culinaire de France“, “Academy of Culinary Arts”, “Nordic Chefs Association”, “World Master Chefs Society”, “Association de la Sommellerie Internationale” ir kt.). Profesionalai degustuoja maistą ir gėrimus iš viso pasaulio. Pripažinimas suteikiamas susumavus aklos skonio ekspertų degustacijos rezultatus, 100 balų sistemoje vertinama produkto pirmas įspūdis, išvaizda, kvapas, tekstūra, skonis. Apdovanojami tik daugiau nei 70 proc. bendrų komisijos balų gavę produktai.
Tarptautinis skonio institutas citrinų-apelsinų bei vaisių skonio kramtomas žuveles 2021 metais apdovanojo po aukso žvaigždę už skonį ir kokybę.
Vartojimas kartu su kitais produktais: „Möller’s“ menkių kepenų aliejaus nerekomenduojama vartoti kartu su kitais produktais, kuriuose yra pilna vitamino D paros norma.